Whisky Diner

Eens per seizoen organiseren we samen met Reinder Carton, eigenaar van de Whiskylounge Amersfoort een whiskydiner. Tijdens dit whisky/spijs evenement worden je neus, ogen en papillen op reis genomen naar Schotland. Onze chef Roel de Kort en Reinder Carton bedenken iedere keer weer de mooiste combinaties voor het vijf-gangen diner.

Ook voor diegenen die niet veel van whisky weten is er genoeg te doen. Aan de hand van tekst en uitleg brengt Reinder je in een heerlijk ongedwongen sfeer op de hoogte van de kenmerken en wetenswaardigheden van het Schotse levenswater.

Het programma:

19:00 Inloop
19:15 Uitleg van wat er die avond wordt gedaan
19:15 Een goede single malt om "te wennen"
20:00 Vanaf ongeveer acht uur serveren we vijf gangen die goed combineren met de verschillende single malts
23:00 Nabespreking met een kop koffie/thee/etc.

Kijk op de Whiskydiner Agenda Pagina om te zien wanneer de eerstvolgende editie van het whiskydiner is. Kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kosten: €69,- all-in. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@grandcafehemels.nl waarin u aangeeft met hoeveel personen je wilt komen en voor welke editie. Eventuele allergieën zijn voor ons geen probleem om rekening mee te houden, mits ze tijdig worden doorgegeven.

Impressie van eerdere edities: www.singlemaltmatters.com