Vacatures

GEZOCHT: ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Als uitbreiding op ons team zoeken we een zelfstandig werkend kok in een fulltime functie. Je komt te werken met vijf enthousiaste collega's in de keuken van het gezelligste grand café van de stad. 

In de regel werkt een fulltimer 38 uur die over vier dagen zijn verspreid. Er blijft dus naast werk ook tijd over voor andere leuke dingen in het leven. Eventuele overuren worden tijd-voor-tijd verrekend of uitbetaald. 

We verwachten van jou een goede werklust, collegialiteit en de nodige ervaring. Het zou fijn zijn als je in het bezit bent van een leermeestersdiploma of bereid bent dit te halen. Het salaris zal goed zijn en passen bij je ervaring en prestaties. 

Interesse? Stuur een bericht waarin je je voorstelt per mail naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek.

GEZOCHT: AFWASSER
Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van alles soorten servies, bestek en spullen die de koks gebruiken. De afwasser is degene die de keuken afsluit en samen met de koks schoonmaakt. Je werkt in een informele sfeer tussen professionele koks en mede-afwassers. Geen ervaring? Geen probleem, je krijgt een spoedcursus van ons. Wel ben je minimaal 16 jaar oud. We zijn op zoek naar iemand die in de middag en in de avonden kan werken. Stuur een bericht waarin je je voorstelt per mail naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek.